Blir man osmart med VLCD?

Söndagen är nu avklarad... sjunde dagen på flytande VLCD-soppor.  Har använt den lilla energi jag kunnat uppbåda till att ta en halvlång promenad med hunden på morgonen, koka soppa, röja köket, handla, städa badrum... försökt komma på smarta saker inför jobbdagen i morgon men där gick jag bet...

Hjärnan verkar inte uppskatta denna form av diet alls!

Sedan jag börjat med pulversopporna så har jag vid tre tillfällen glömt att betalkortet har chip och dragit magnetremsan i apparaten... känner mig lika korkad varje gång... hallå hjärnan! Vad håller du på med?
Glömmer småsaker hela tiden, kan jag göra i vanliga fall men nu är det mer regel än undantag. Känns som jag får en glimt i hur det kommer att vara att bli dement! 

Blir nog bra när man får sluta överleva på ett minimum av kcal/dag... om 9 dagar lägger jag mig på operationsbordet... Sedan börjar en ny tid... nu ska jag gå och skaka till mig en liten allévodrink... mmmm yammi hehe.. (not)

Berätta om ni märkte av att hjärnan krympte när ni gick på flyt innan op :)


Kommentarer
Postat av: Anneli

Åh vad skönt att läsa att nån annan upplever samma som jag under VLCD-dieten. Jag har känt mig så urbota långsam och TRÖG och glömt bort saker, förlagt saker etc. :)

2011-08-27 @ 16:00:18
URL: http://partiskaobservationer.blogspot.com
Postat av: Benita

Hej tjejen,

jag levde på VLCD i 6 månader och kände mig så första veckan, men dag 8 slog det om. Jag blev hyperpigg och sockerråttan var borta totalt! ;-)

2011-09-07 @ 11:16:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0