Endast några dagar kvar till OP

Så... denna vecka gick i rasande fart ungefär som resten av livet...  Soppdrickandet har varit lite lättare, kanske för att man vant sig och för att kroppen nu säkert befinner sig i ketos... exakt vad det innebär går jag inte in på här det har andra beskrivet fint på olika sidor :)

Med andra ord just nu mår jag bra, även fast jag är gruvligt trött på dessa pulvriga soppor som nästan fastnar i halsen!  Så... fredag igen hmm  det ska bli fint väder i helgen kanske ska man försöka sola lite i den nyinköpta bikinin som ligger oanvänd och som garanterat inte kommer passa nästa sommar! Skulle det bli trist väder så blir det nog lite svampletande... nu borde även jag kunna hitta nåt i skogen :-D (svampblind)... frissan borde jag försöka hinna med också...

Måndagen ska jag jobba halvdag och sen förbereda mig för tisdagen... the day. Ska se om jag kan få någon att skjutsa mig till SÖS och hämta... det känns ju som hämtningen är viktigare.

Nu ska jag samla ihop mig och ta mig till jobbet.. sen blir det helgfix!


Kommentarer
Postat av: Heidi

Det är jobbigast innan med sopporna. Man längtar så efter något annat och allt handlar om ens egen vilja och styrka och man har ingen hjälp. Efter operationen så blir det lättare eftersom man då blir nöjd på väldigt lite. Dessutom kan du då variera sopporna så mycket mer eftersom du inte behöver tänka på kaloriintaget på samma sätt. Kolla in Matdagboken på nätet. Den har massor av goda sopp-recept som du kan använda under flytet. Jag blev helt beroende av en spenatsoppa jag hittade där :)



Lycka till nu. Jag blir så glad när jag hör att någon annan ska göra samma op som jag för jag vet vad det förändrar livet. Det är en ny chans :)



Och bry dig inte om den där kommentaren för att det går väldigt bra för de allra flesta.

2011-08-27 @ 10:22:14
URL: http://bypassoperation.blogg.se/
Postat av: Heidi

Äsch jag menade inte Matdagboken utan Matklubben :)

2011-08-27 @ 10:23:39
URL: http://bypassoperation.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0