Söndag... BMI under 40

 Jahapp... nu har man landat under 40-strecket i BMI kul ju :)  sammanlagda viktnedgången hittills med VLCD-sopporna i 14 dagar ligger på ca 7kg.

Nu är det alltså dags snart, i övermorgon ska jag infinna mig på avdelningen där jag ska spendera ett antal timmar av mitt liv, med ett litet avbrott där de ska gräva runt lite och fixa om en del ... men det är timmar som kommer förändra mycket.

Igår var jag ute i skogen med hunden kl. 6 på morgonen, tänkte att jag kanske skulle kunna hitta lite kantareller... (planen var att få göra en god kantarellsoppa) 1 enda kantarell hittade jag vet inte vad jag gör för fel hahaha.

Idag tog jag den kantarellen och fräste den tillsammans med lite purjolök och en näve torkade kantareller från förra året kokkade ihop dem med lite buljong och mjölk avrundade med lite creme fraiche, mixade, silade och vips hade jag två portioner god kantarellsoppa och det som fastnade i silen sparade jag och slängde in i frysen till puréperioden... kan tänka mig att ett par teskeder av den svamp & lök röran kommer sätta piff på det mesta!

Man blir väldigt innovativ i dessa svält-tider hehe!

Nu ska jag dra en sväng med snabeldraken här hemma... måste se till att det är rent och fint innan jag åker in, för sen kommer det nog dröja några dagar innan man har ork att göra något.

Må gott!

Virrigt inlägg utan en röd tråd?... ja jag börjar bli lite nervös!

Kommentarer
Postat av: Brötis

Hej! Vi gör nog samma fel med kantarellerna. Jag hittar ofta bara en här och där, är väl sist till platsen antar jag. Lycka till med operationen och allt!

2011-08-28 @ 16:08:52
URL: http://www.brotisen.blogspot.com
Postat av: Anneli

Får hoppas "tröghetskänslan" går över snart. Jag känner mig rätt pigg i kroppen och så men tankarna verkar ha fastnat i sirap :D



Lycka till med operationen, det kommer att gå hur bra som helst! Och tänk, inget mer pulver sen ;)

2011-08-28 @ 16:37:19
URL: http://partiskaobservationer.blogspot.com
Postat av: Heidi

Lycka till och många kramar från en som vet hur det är!!! Det kommer inte vara så hemskt som du tror. Du kommer bli förvånad.

Jag kommer följa din blogg nyfiket för att få höra din operationsberättelse :)

2011-08-28 @ 22:10:00
URL: http://bypassoperation.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0