Hemma...

Halloj, fick åka hem på torsdagen med att artelleri av mediciner antibiotika, vätskedrivande och det vanliga kitet efter den GBP. Mår så där... kallsvettas och buken är svullen och uppspänd, läkaren sa att den mesta vätskan ligger inte i ödemet utan utanför och i resten av kroppen. Själva ödemet det man ser är hårt och även på den andra sidan av magen där det inte syns något så är det väldigt uppsvullet, känns som alla organ har minimal plats och det är till och med svårt att få i sig vatten. Fötterna var som svullna geléklumpar dem har blivit lite bättre nu så det går väl sakta men säkert åt rätt håll i alla fall.

Men det känns ändå stundvis efter 2 dagar hemma som att det inte går åt något håll alls, varken åt det bättre elle sämre hållet lägger in  bilder här på eländet det som är synligt... som sagt den stora vätskesamlingen är ju i kroppen och stökar runt =/

 
Bilderna är klickbara

Kommentarer
Postat av: Myfatchance

Hej! Läste din kommentar på min blogg, har inte bloggat på länge men börjat nu så såg den nyss och är glad att jag kan inspirera. Dina bilder såg inte särskilt roliga ut... :( Hoppas verkligen det blir bättre för dig och du får allt som du hoppats på. Tack för kommentaren, ska fortsätta läsa din blogg. Kram på dig!!!

2011-10-23 @ 23:46:54
URL: http://myfatchance.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0